пʼятницю, 17 грудня 2010 р.

На телеканалі CNN завершена програма Larry King Live, що виходила в ефір 25 років

На телеканалі CNN вийшло в ефір останнє ток-шоу популярного телеведучого Ларрі Кинга, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на веб-сайт телеканалу. Л. Кінг, якому цього року виповнилося 77 років, закрив свою програму Larry King Live, що виходила в ефір чверть століття.
Гостями останнього шоу Л. Кінга були знаменитості, в тому числі президент США Барак Обама і колишній президент Білл Клінтон. Всього ж протягом 53 років роботи в тележурналістиці Л. Кінг провів близько п'ятдесяти тисяч інтерв'ю. Він розмовляв з Марлоном Брандо і Володимиром Путіним, Елізабет Тейлор і Джорджем Бушем, у нього в студії бували відомі письменники, співаки, бізнесмени, вчені, актори.
Разом з Л. Кінгом, говорять аналітики, з ефіру новинних каналів зникне формат годинної розмови в прямому ефірі. Сам телеведучий, що йде на пенсію, сказав, що не шкодує про прийняте рішення. Але одна річ його все-таки засмучує: "Якщо ви сьогодні подивитеся на телебачення, то побачите, що все ведучі інтерв'юють себе. Гість - це підпора для ведучого на цих кабельних телемережах. Для мене гість завжди був на першому місці".
CNN дає в записі останню програму Л. Кінга, яку може переглянути кожний бажаючий користувач Інтернету.