четвер, 8 січня 2009 р.

Погода: У п'ятницю в Україні очікується послаблення морозів

КИЇВ, 8 січня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Морози завтра утримуватимуться на всій території України, хоча матимуть вони значно слабший характер порівняно з різдвяними. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Згідно з прогнозом, у п'ятницю, 9 січня, на всій території країни спостерігатиметься хмарна з проясненнями погода. Вночі на Лівобережжі та в Криму, вдень у північній частині часом пройде сніг, слабкі хуртовини. На решті території буде без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, вночі в Криму та Приазов'ї, вдень у північній частині місцями пориви 15-20 м/с, в горах Криму до 24 м/с.

Температура повітря в більшості регіонів країни становитиме вночі 11-16° морозу, вдень 3-8°, у східній частині до 10° морозу. В Карпатах термометри показуватимуть уночі 17-22°, вдень 6-11° морозу. Найтепліше цього дня буде на Південному узбережжі Криму - вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

У Києві та області також переважатиме хмарна з проясненнями погода. Вночі без істотних опадів, удень часом пройде сніг, слабка хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 11-16°, вдень 3-8° морозу.