понеділок, 19 січня 2009 р.

Ще 28 родин напівзруйнованого будинку в Євпаторії отримали ключі від нових помешкань

КИЇВ, 19 січня. (УКРІНФОРМ). Міністр праці та соціальної політики України Людмила Денісова вручила сьогодні 28 родинам, що проживали у четвертому-шостому під'їздах напівзруйнованого будинку по вулиці Некрасова в Євпаторії, ключі від нових помешкань. Про це повідомили кореспонденту УКРІНФОРМу у прес-службі Мінпраці.
Міністр праці наголосила, що "стан ремонту може тривати довго, але на сьогодні результат полягає у тому, що уже 60 квартир мають своїх власників. А 27 січня решта постраждалих, як і обіцяла Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, отримають ключі від нових квартир".
Людмила Денісова поінформувала, що нині вже повністю виплачені всі грошові компенсації, вирішується питання оздоровлення сімей, зокрема, дітей, які постраждали внаслідок надзвичайної події. Урядовець запевнила, що діти з постраждалих сімей, які навчаються на платній основі, будуть переведені на бюджетну форму навчання, а вступники до вищих навчальних закладів - навчатимуться за державний кошт.
Мер Євпаторії Андрій Даниленко, у свою чергу, подякував людям за терпіння, витримку та розуміння ситуації, зазначили у прес-службі Мінпраці.