суботу, 10 січня 2009 р.

Погода: з понеділка морози почнуть спадати

КИЇВ, 10 січня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Початок наступного тижня видасться в Україні морозним, проте до кінця дня морози на більшій частині території країни дещо втратять у силі. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу розповіли синоптики Українського гідрометцентру.

Згідно з їхнім прогнозом, у понеділок, 12 січня, на всій території країни переважатиме мінлива хмарність без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний з переходом на західний, 7-12 м/с.

Температура повітря у східних, місцями в центральних областях і в Приазов'ї становитиме вночі 15-20° морозу, вдень 7-12° морозу. На решті території термометри покажуть уночі 11-16°, в Криму, західних та в північних областях 8-13° морозу. Вдень ртутний стовпчик зупинятиметься на позначках 1-6° морозу, на Прикарпатті, Закарпатті та в Криму - 0-5° тепла.

У Києві та області переважатиме в понеділок мінлива хмарність без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний з переходом на західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 1-6° морозу.