середу, 21 травня 2008 р.

Міськрада Севастополя виступила на захист Лужкова, але не всі депутати його захищають

СЕВАСТОПОЛЬ, 20 травня./Сергій ПавлівУКРІНФОРМ/. Севастопольська міська рада закликає Службу безпеки України та Міністерство іноземних справ України відмінити рішення про заборону в'їзду на територію країни мерові Москви Юрієві Лужкову. На думку депутатів, «беручи участь в урочистостях з нагоди 225-річчя утворення Чорноморського флоту Росії, Ю.Лужков не робив заяв експансіоністського, агресивного або погрозливого характеру. Він говорив «про своє розуміння конкретного факту». Міська рада також акцентує увагу на тому, що «сьогодні основою двосторонніх відносин між Росією та Україною є міждержавний договір про дружбу та співпрацю від 1997 року, згідно з яким Росія визнає цілісність української території в її нинішніх кордонах», передає кореспондент УКРІНФОРМу.
Водночас, депутат від «Фракції Сергія Іванова» Олена Василенко, підкреслила: «Давайте, нарешті, займемося проблемами міста; два роки каденції обговорюються політичні лозунги. Давайте займемося містом. Це вже смішно та сумно одночасно».
Як раніше повідомляв УКРІНФОРМ, СБУ заборонила в'їзд в Україну меру Москви Юрію Лужкову в зв'язку з його заявами в Севастополі на святкуванні 225-річчя Чорноморського флоту Росії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: