вівторок, 6 травня 2008 р.

Водночасся 5 керівників морського порту "Южний" мають на руках судові рішення про поновлення їх на роботі

ОДЕСА, 6 травня. /Володимир Новак - УКРІНФОРМ/. Прокоментувати останні події довкола наймолодшого на теренах Одеської області морського торговельного порту "Южний", де з 25 квітня триває конфлікт на ґрунті кадрових перипетій, кореспондент УКРІНФОРМу попросив сьогодні голову облдержадміністрації Миколу Сердюка.
За словами керівника регіону, на транспортному підприємстві, яке має тридцятирічну історію, склалася прикра ситуація, коли внаслідок частих змін начальників порту, останні за будь-яку ціну намагаються повернутися назад у керівне крісло. Нині вже є п'ять осіб, котрих рішенням судів відновлено на їхніх колишніх посадах.
У таких непростих умовах виконавчий орган влади обрав позицію, суть якої у тому, щоб усі спірні питання вирішувалися виключно у судовому порядку.
Микола Сердюк дав доручення силовим структурам вжити заходів, аби не допустити між супротивниками бійок чи інших чвар на підприємстві. Особисто він не приймає і не підтримує сторону жодного з претендентів на посаду начальника морського порту. Таким чином, хто із п’ятьох претендентів врешті-решт посяде керівне крісло “Южного”, остаточно вирішуватиме судова влада.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: