середу, 7 травня 2008 р.

Близько двох діб шукали співробітники Мелітопольського райвідділу міліції зниклу дитину

ЗАПОРІЖЖЯ, 7 травня. (Лілія Клименко - УКРІНФОРМ). Близько двох діб шукали співробітники Мелітопольського райвідділу міліції зниклу дитину, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Дівчинка з циганської сім'ї Зарина Гавріленко, якій немає ще і трьох років, загубилася на міському цвинтарі 5 травня близько полудня, куди прийшла разом із бабусею.
Як повідомив начальник Мелітопольського райвідділу міліції Сергій Бурдей, заява про зникнення дитини до міліції поступила того ж дня у 16.20. А учора пізно увечері дівчинку знайшли в стозі сіна співробітники ферми у селі Тихонівка Мелітопольського району. Увагу робітників привернуло гавкання собак, які реагували на плач дитини. За 32 години Зарина пройшла близько 7 кілометрів.
За словами Сергія Бурдея, маленька дівчинка йшла у бік Приазовського району. Її бачили дорослі, але ніхто не зупинив дитини і не повідомив про це в міліцію, або сільраду.
До пошуків зниклої дитини було залучено батальйон міліції, старшокласників гімназії "Орієнтир", місцевих жителів і родичів. Стан здоров'я Заріни задовільний.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: