вівторок, 20 травня 2008 р.

У лікарні Харкова помер ще один із 9 потерпілих під час нічних автогонок

ХАРКІВ, 20 травня. /Світлана Лігостаєва - УКРІНФОРМ/. У Харківській міській клінічній лікарні швидкої допомоги помер ще один із дев'яти потерпілих в нічному ДТП, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу. Перший, як повідомляв УКРІНФОРМ, загинув на місці події минулої ночі.
Як розповіли в Центрі громадських зв'язків ГУ МВСУ в Харківській області, трагедія на дорозі Коротич-Водяне пов'язана з нелегальними автогонками, що відбулися тут вночі. П'яний 24-річний водій автомобіля ВАЗ 2106 здійснив наїзд на групу глядачів з дев'яти осіб, які стояли на узбіччі. ДТП сталося на дорозі Коротич-Водяне. Це нова ділянка траси Харків-Сімферополь, вона ще закрита для масового руху. Всі потерпілі - молоді люди віком від двадцяти до двадцяти п'яти років. Вони госпіталізовані з важкими травмами.
Що стосується винного, то, як повідомляв УКРІНФОРМ, вночі він втік з місця пригоди, залишивши свій автомобіль. Однак вже вдень сам з'явився в Дзержинський райвідділ міліції з повинною. Порушена кримінальна справа за статтею, яка передбачає покарання до восьми років позбавлення волі із забороною керувати транспортними засобами на три роки. Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Як сказав на прес-конференції заступник голови Харківської облдержадміністрації Сергій Стороженко, сім'ям потерпілих буде надана матеріальна допомога.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: