суботу, 17 травня 2008 р.

Луганські міліціонери затримали шахраїв, що мали програму на постійний виграш у "одноруких бандитів"

ЛУГАНСЬК, 17 травня. /Олена Особова - УКРІНФОРМ/. Співробітники Луганського управління служби боротьби з економічними злочинами затримали двох громадян Російської Федерації, які "вигравали" великі грошові суми з допомогою спецпрограми. Вони відкривали ігровий автомат і вставляли чіп із кодом виграшу,- передає кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на прес-службу УМВС в Луганській області.
Жителі Краснодарського краю умовили за певний відсоток молоденьку дівчину - адміністратора Луганського салону ігрових автоматів дати можливість відкривати апарат.
Під час затримання співробітники міліції вилучили 4 ключа для відкривання ігрових автоматів, 22 мікросхеми і велику суму грошей, виграних нечесним шляхом. Відносно жителів Краснодарського краю порушено кримінальну справу за статтею 190 Кримінального кодексу України "Шахрайство". На цей час ведеться слідство, яке встановить, скільки ж ігрових автоматів розкрили азартні молоді люди, якою сумою української валюти в результаті вони заволоділи.
Росіяни приїхали до Луганська близько півроку тому з міста Курганінська Краснодарського краю. Свій візит вони мотивували тим, що в Україні можна замовити пам'ятник на могилу родича значно дешевше, ніж у Росії. Півроку земляки жили в престижному Луганському готелі, весь вільний час проводили у залах ігрових автоматів. Граючи в "одноруких бандитів", вони клали до кишені пристойний виграш - від 4 до 5 тисяч гривень. Останній виграш у розмірі 10 тисяч гривень Фортуна їм піднесла наприкінці квітня, а потім гостями зацікавилися співробітники міліції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: