пʼятницю, 16 травня 2008 р.

Чернігівська школярка викинула новонароджену дитину у вікно

ЧЕРНІГІВ, 16 травня. /Наталія Потапчук - УКРІНФОРМ/. У Чернігові 14-річна школярка народила вдома дитину і викинула її з вікна 3-го поверху. Мертве немовля наступного дня знайшли у клумбі працівники міліції. За фактом умисного вбивства немовляти матір’ю прокуратура міста Чернігова порушила кримінальну справу, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на прес-службу прокуратури Чернігівської області.
Як розповіла прес-секретар міського відділу міліції Марина Кордик, дитина народилася в 7,5 місяців, але була життєздатною. За висновками експертів, померла від травм, отриманих при падінні.
Неповнолітня з діагнозом "Кримінальні пологи. Кровотеча у ранньому післяпологовому періоді" доставлена до лікарні, де з нею працюватиме психолог.
У міському управлінні освіти повідомили, що ні батьки, ні вчителі не знали про вагітність дівчини. Мати звертала увагу, що дочка стала огряднішою, але сприймала це як наслідок вікових гормональних змін в організмі. Родина, в якій виховувалася дівчина, характеризується як благополучна.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: