понеділок, 26 травня 2008 р.

На Кременчуцькому сталеливарному, де стався вибух, виявлено 2 протитанкові міни та 8 артснарядів

ПОЛТАВА, 26 травня. /Людмила Татаринова - УКРІНФОРМ/. При огляді території Кременчуцького сталеливарного заводу, де сьогодні на світанку, як уже повідомляв УКРІНФОРМ, вибухнула дугова піч, працівники МНС виявили 10 боєприпасів. Вісім артилерійських снарядів знаходилися на майданчику складського цеху, дві протитанкових міни були у сміттєвих баках, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на коментарі центру пропаганди Головного управління МНС у Полтавській області.
За оцінками спеціалістів, вибух, якій призвів до пожежі у цеху, стався саме через те, що разом із металобрухтом на переплавку були завантажені боєприпаси.
Це стало приводом для обстеження території заводу.
Наразі, за словами заступника начальника Кременчуцького міського управління МНС Віталія Навроцького, готуються матеріали до прокуратури. Вона має з’ясувати, як на завод потрапляла така кількість вибухонебезпечність предметів. Якщо метал переплавлявся, то куди зникав вилучений із них тол.
На території заводу працює оперативна група ГУ МНС у Полтавській області. Для знешкодження боєприпасів на місце події прибула піротехнічна група.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: