четвер, 22 травня 2008 р.

В Одеському порту тривають зйомки третьої частини відомого бойовика "Перевізник"

ОДЕСА, 22 травня. /Богдан Димовський - УКРІНФОРМ/.На території Одеського морського торговельного порту відбуваються зйомки третьої частини бойовика "Перевізник". Як повідомила кореспондента УКРІНФОРМа прес-секреатр ОМТП Олена Гіряєва, зйомки тривають на естакаді порту і на території транзитно-вантажного терміналу.
Кінострічку знімає французька кінокомпанія EuropaCorp в співпраці з київською кіновиробничою компанією PSB films. Як і в попередніх серіях, в головній ролі знімається Джейсон Стетхем, режисер фільму Олівье Мегатонн. Також зйомки фільму пройдуть в Росії і Франції. Чи буде саме в Одесі зніматися Джейсон Стетхем наразі невідомо. Але очевидці кінопроцесу в порті говорять, що відомих акторів на території підприємства не бачили.
Співробітники ОМТП говорять, що зйомка не заважає технологічному процесу, але дізнатися що-небудь про деталі зйомки відомого кіносеріалу заважає служба безпеки французької кінокомпанії.
Інформоване джерело в Одеській кіностудії повідомило, що до кадру потраплять також види центральної частини міста. Зйомки також проходять на морі. У фільмі задіяно декілька катерів портофлоту.
Як відомо, бюджет фільму "Перевізник-3" складає $40 млн. На екрани стрічка має вийти наступного року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: