понеділок, 26 травня 2008 р.

Прикордонник, який вижив після аварії вертольота МІ-8, виписався з військово-медичного центру

ОДЕСА, 2 квітня. /Богдан Димовський - УКРІНФОРМ/. Від сьогодні молодший лейтенант Євген Чиларський, який вижив після аварії вертольота Мі-8 в Одеській області, виписаний з Військово-медичного клінічного центру та переведений до госпіталю прикордонних військ в Одесі. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомив начальник Військово-медичного клінічного центру Південного регіону МОУ в Одесі Володимир Майданюк.
"Стан хворого задовільний. Повністю виписуватися йому рано, однак продовжити лікування він зможе у профільній медичній установі", - повідомив Володимир Майданюк.
Як стало відомо, хворий може самостійно пересуватися. Питання про можливість продовження служби вирішить медична комісія після закінчення лікування протягом літа. За попередніми даними фахівців, загрози для життя, подальшої працездатності хворого немає.
Нагадаємо, 22-річного прикордонника, який служить у Ізмаїльському прикордонному загоні, доправили 27 березня до Військово-медичного клінічного центру Південного регіону МОУ у непритомному стані. У потерпілого було зафіксовано загальне переохолодження, закрита черепно-мозкова травма, переломи та забої стегон і таза, шок 3 ступеня.
Вертоліт Мі-8 під час рейсу з Вілкове Одеської області на острів Зміїний зазнав катастрофи та був знайдений у Дунайських плавнях на мілині біля острова Полуденний. На борту вертольота знаходилося 14 осіб, 13 з яких загинули.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: