понеділок, 12 травня 2008 р.

У Севастополі врятували немовля, яке після пологів викинули в густу траву

СЕВАСТОПОЛЬ, 12 травня. (Михайло СтецюкУКРІНФОРМ). Ця історія розпочалася на вулиці Частника, де працівники комунального підприємства косили траву і випадково натрапили на целофановий кульок, в якому лежало немовлятко, передає кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на відділ у зв‘язках з громадськістю УМВС України у Севастополі. На щастя для новонародженого, по вулиці в цей момент проїжджала міліцейська автомашина, і правоохоронці в лічені хвилини довезли хлопчика в дитячу лікарню.
За словами головного неонатолога міста Олени Халізєвої, покинутий малюк був на межі життя і смерті, його підключили до штучного вентилювання легенів. Протягом доби лікарі проводили інтенсивну терапію і тепер життю «підкидиша» нічого не загрожує.
Як свідчать медики, хлопчик народився здоровим, без патологій. Протягом місяця він перебуватиме на утриманні центру охорони здоров‘я, а потім його передадуть у Будинок малюка.
Паралельно міліція веде пошук матері, яка викинула дитину просто на вулицю, на вірну погибель. За такі дії передбачене покарання - позбавлення волі на термін від трьох до восьми років.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: