суботу, 17 травня 2008 р.

У Криму перед курортним сезоном водолази МНС розпочали перевірку пляжів

СІМФЕРОПОЛЬ, 17 травня. /Наталія ПанченкоУКРІНФОРМ/. Водолази МНС напередодні курортного сезону перевіряють кримські пляжі на наявність небезпечних предметів. Про це кореспонденту УКРІНФОРМу повідомили в прес-службі Головного управління МНС України в Криму.
«Буває, що водолази знаходять і боєприпаси, тоді доводиться викликати на підмогу саперів, - говорить заступник начальника ГУ МНС України в АР Крим Андрій Ватолін. – Частіше за все попадається будівельне і побутове сміття, правда, не менш небезпечне для відпочиваючих: гострі залізячки, штирі, пляшки. Акваторій пляжу ми обстежуємо, перевіряючи до 2-метрової глибини, практично на 50 метрів від берега».
У цьому році перевірку акваторій пляжів рятувальники почали з Західного. Першими протестовані на безпеку санаторні пляжі міста Саки, Алушти, Ялти.
За інформацією прес-служби главку МНС, найбільш проблемними пляжами протягом ряду років залишаються комунальні пляжі в с. Миколаївка (Сімферопольський район), смт. Чорноморське і с. Оленівка (Чорноморський район), с. Штормове(Сакський район), с. Кам’янське і с. Соляне (Ленінський район, Азовське море). «Власті в цих населених пунктах сподіваються, що грім не прогримить, ну а в разі чого, то потім перехрестяться», - сказали в прес-службі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: