понеділок, 26 травня 2008 р.

Український велетень із Житомирщини Леонід Стадник отримав у подарунок від спонсорів трактор

ЖИТОМИР, 27 травня. /Наталія Міжигурська - УКРІНФОРМ/. Український велетень із Житомирщини Леонід Стадник отримав у подарунок від енергопостачальної кампанії "Житомиробленерго" трактор.
Щоб найбільшому чоловікові на планеті було зручно за кермом, у конструкції "залізного коня" прийшлося дещо змінити.
Як повідомила кореспонденту УКРІНФОРМу начальник управління по зв'язках із громадськістю Чуднівської райдержадміністрації Світлана Атаманчук, родина Стадників у селі Подолянці має понад гектар землі. Але мати Галина Павлівна та сестра Лариса через проблеми зі здоров'ям обробляти рілля невзмозі. Тож трактор подаровано дуже вчасно. "Відтепер робота для мене стане в задоволення, та й вільного часу побільшає", - так прокоментував появу техніки в обійсті сам Леонід.
Це не перший подарунок українському "Гуліверу" від спонсорів. За участі тих же енергетиків будинок Стадників обладнано усіма сантехнічними зручностями. Львівські підприємці пошили хлопцю парадний костюм та черевики, а комунальники Житомирщини подарували триметрове ліжко. У гаражі Леоніда є веломашина, сконструйована на замовлення, а також спецавтомобіль від Президента Віктора Ющенка.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, Леоніда Стадника визнано найвищою людиною на планеті. Його зріст дорівнює 2м 55см.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: