вівторок, 13 травня 2008 р.

Автомобільний кінотеатр відкрився у Вінниці

ВІННИЦЯ, 13 травня. (Юрій Сікорський - УКРІНФОРМ). Автомобільний кінотеатр відкрився у Вінниці. Його засновниками стали члени місцевого автомобільного клубу, котрі на його ж території і створили новий культурний заклад. Тепер прихильники мистецтва і машин зможуть поєднувати два задоволення одразу.
- Автокінотеатр працюватиме щодня, починаючи з 21.00, - розповідає його директор Павло Касанов. - Спочатку демонструємо відеокліпи, а пізніше, коли смеркне, починається кіносеанс. Плануємо демонструвати різнопланове кіно: сучасне, ретро й дитячі фільми. На якийсь час передбачений один фільм у день, а надалі буде два сеанси щодня. Людина, що приїде на перший сеанс, може залишитися й на другий безкоштовно.
Щоб подивитися фільм «без відриву від керма», глядачам досить припаркувати своє авто на території автодрому. Важлива умова - наявність у салоні машини приймача з FM-діапазоном. Оглядовий майданчик розрахований на 100 автомобілів. Вартість перегляду – 20-25 гривень з машини залежно від кількості людей у ній.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: