понеділок, 12 травня 2008 р.

Юрій Лужков у Севастополі знову епатував заявами. Результат – йому заборонено в’їзд в Україну

СЕВАСТОПОЛЬ, 11 травня. (Михайло СтецюкУКРІНФОРМ). Мер Москви Юрій Лужков під час свого перебування у Севастополі на святкуванні 225-ї річниці Чорноморського флоту знову заявив, що вважає "питання Севастополя" не вирішеним.
Свою заяву він зробив перед багатотисячною аудиторією людей, які прийшли на святковий концерт на площі Нахімова, передає кореспондент УКРІНФОРМу. За словами Лужкова, питання буде вирішуватися на користь «державного права, яке має Росія по відношенню до своєї військово-морської бази – Севастополя».
Крім того, московський гість критикував політику керівництва України щодо намірів вступу в НАТО, героїзації вояків УНА-УНСО. Водночас, Юрій Лужков зазначив, що він виступає за розвиток дружніх стосунків з Україною.


P.S.
Служба безпеки України заборонила меру Москви Юрію Лужкову в`їзд на територію нашої держави вже з понеділка, 12 травня цього року.
Це вчинено у зв’язку з тим, що "громадянин Росії Юрій Лужков не дотримався умов попередження СБУ про неприпустимість вчинення дій, які завдають шкоди національним інтересам України та її територіальній цілісності", повідомляє прес-служба СБУ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: