пʼятницю, 3 жовтня 2008 р.

Stereo MS's на Tuborg GREENfest

ДНІПРОПЕТРОВСЬК. (УКРІНФОРМ). У чотирьох містах України проходив II щорічний музичний фестиваль Tuborg GREENfest. Хедлайнером фестивалю стали легендарні Stereo MS's - один із найбільш популярних британських танцювальних колективів.
GREENfest відбувалися на центральних площах міст-мільйонників: Харкова, Донецька, Дніпропетровська та Одеси. У Дніпропетровську на Фестивальному причалі, не зважаючи на прохолодну погоду біля Дніпра, зібралося чимало шанувальників британського гурту, який три роки тому відзначив своє 20-річчя. Гостей зустрічали теплими оплесками. Перед виходом на сцену групи глядачів розігрівали місцеві артисти та ді-джеї. Під час виступів на сцені було багато диму, а зйомку зі спалахами заборонили.
На фото: виступає Stereo MS's: їх називають патріархами британського хіп-хопу, хоч група із Лондона за цей час встигла перепробувати різні стилі: електронну музику, хаус, ейсид-джаз, танцювальні композиції, тріп-хоп. У доробку музикантів 10 альбомів, до який увійшли як власні треки, так і ремікси. Світове визнання Stereo MS's одержали у 1992 році, після випуску третього альбому - Connected. Останні два альбоми група випустила 2008 року, з якими вони й виступають в Україні.

Фото Миколи М`якшикова