понеділок, 6 жовтня 2008 р.

"Україна 3000" проводить "Дні України" в "Європа-Парку"

РУСТ, НІМЕЧЧИНА. (УКРІНФОРМ). 2-11 жовтня 2008 року Міжнародний благодійний фонд "Україна 3000" спільно з парком розваг "Європа-Парк" проводить "Дні України" в "Європа-Парку". Акція проводиться з ініціативи власника та керуючого "Європа-Парком", Посла доброї волі Європейської комісії з питань сім'ї Роланда Мака під патронатом голови наглядової ради фонду "Україна 3000" Катерини Ющенко.
У рамках "Днів України" запланована масштабна культурно-мистецька програма, яка включає: роботу українського павільйону, де представлені народні ремесла - кераміка, вишивка і ткацтво, народне малярство, писанкарство, ковальство, дитяча іграшка тощо, презентацію української кухні, презентацію фотовиставки Юрія Білака "Українці. Широкий формат", виступи фольклорних та творчих колективів, козацькі забави.
Фонд "Україна 3000" організував поїздку до "Європа-Парку" групи дітей загиблих українських шахтарів. 25 дітей віком від 8 до 15 років з Кіровоградської, Донецької, Львівської, Дніпропетровської та Луганської областей перебуватимуть в "Європа-Парку" з 1 по 7 жовтня 2008 року. Культурно-розважальна програма для дітей включає огляд "Європа-Парку", екскурсійні поїздки, участь у заходах "Днів України".
"Європа-Парк" є одним з найбільш відомих та успішних тематичних парків розваг у Європі. На площі 85 гектарів представлено культуру та традиції 12 країн Європи. Парк знаходиться на відстані 35 км від Страсбурга, на кордоні Німеччини, Франції та Швейцарії. В арсеналі парку - близько 100 тематичних атракціонів та різноманітних шоу, в програмах беруть участь приблизно 150 артистів з 22 країн.
Фото Михайла Марківа