середу, 1 жовтня 2008 р.

У Кременчуці, рятуючи бабусю, обгоріли троє ії сусідів

ПОЛТАВА, 30 вересня. /Людмила Татаринова УКРІНФОРМ/. На Околиці Кременчука глибокої ночі загорівся будинок, в якому мешкала 72-річна пенсіонерка. Рятуючи бабусю, сильно обгоріли троє ії сусідів ромської національності.
Як повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на заступника Кременчуцького управління МНС України в Полтавській області Сергія Геращенка, трагедія сталася 29 вересня о 3 год. 30 хв. у проїзді Шишкіна. Сусіди побачили дим, якій валив з вікон будинку. Дві молодих жінки і чоловік поспішили на допомогу. Вони намагалися врятувати бабусю. Але вогонь і дим охопили оселю. Молоді цигани не відступали, ризикуючи життям.
На жаль, вогняна стихія узяла гору.
Коли до місця події прибули пожежні бригади двох відділень ПДПЧ, обидві жінки втратили свідомість через опіковий шок. 24-річна циганка отримала 55 відсотків опіків тіла, 22-річна – 35 відсотків. 27-річний чоловік встиг повідомити про бабусю в оселі.
Стареньку знайшли вже без ознак життя.
Наразі троє молодих людей, які ціною власного здоров’я намагалися врятувати бабусю, знаходяться в опіковому відділенні ЦРЛ Кременчука. Жінки – у реанімації. Їх стан важкий, наголосив Сергій Геращенко.
Причини пожежі та матеріальні збитки встановлюються.