понеділок, 6 жовтня 2008 р.

Дніпропетровські студенти змагалися хто більше замісить, наліпить і з’їсть вареників

ДНІПРОПЕТРОВСЬК, 6 жовтня. /Тетяна КолядинськаУКРІНФОРМ/. Дніпропетровські студенти змагалися хто більше замісить, наліпить і з’їсть вареників, передає кореспондент УКРІНФОРМу.
Кулінарний конкурс проходив з ініціативи Дніпропетровської обласної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода» у «Вареничній» Євгенії Карр, яка особисто очолювала журі. Змагалися дві студентські команди – жіноча і чоловіча. У конкурсі на швидкісне поїдання українського національного продукту перемогли представники сильної статі, а кращий результат – десять вареників за 7 секунд – показав випускник Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту Євген Терещенко. А от якість вареників визнали за дівчатами.
За словами голови обласної організації ВМГО «Батьківщина молода» Дениса Борисенка, ця весела акція була спрямована на підтримку українських виробників і українського національного продукту і настільки захопила учасників, що навіть журі незчулося, як приєдналося до ліплення вареників. Студентам, які найбільше відзначилися в кулінарному конкурсі, Євгенія Карр вручила призи і грамоти.