понеділок, 10 січня 2011 р.

Сьогодні розпочинається розсилка запрошень на тестування гри Civilization для соціальної мережі Facebook

Сьогодні розпочинається розсилка запрошень на тестування гри Civilization для Facebook, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на сторінку автора гри Сіда Мейера в цій соціальній мережі. Він також оприлюднив остаточну назву гри - Civilization World.
Саме тестування гри розпочнеться 12 січня. Бажаючі взяти участь у тестуванні мають об'єднатися в групи від 5 до 50 осіб і подати заявку на офіційному сайті. С. Мейер пояснив, що Civilization World розрахована на взаємодопомогу, і поділ тестерів на групи друзів дозволить випробувати гру в реалістичних умовах.
Автор гри розповів, що Civilization World складатиметься з партій. Наприкінці кожної партії оголошуватиметься переможець. Також гравці зможуть здобувати перемоги в окремих ерах і отримувати за це трофеї. Вони переноситимуться з партії в партію.
С. Мейер випустив першу частину Civilization 1991 року. Метою гри є розвиток однієї з цивілізацій, таких як Рим, Англія, Росія і Майя, від старовини і до найближчого майбутнього. У кожної цивілізації є свій лідер. Лідери міняються від гри до гри. Наприклад, у деяких частинах Civilization Росію очолював Сталін, а в інших - Петро I.
Останньою на цей момент грою в серії є Sid Meier's Civilization V. Вона випущена на РС 24 вересня 2010 року. 23 листопада 2010 року відбувся реліз версії для комп'ютерів Apple. Гра отримала високі оцінки критиків.