пʼятницю, 4 лютого 2011 р.

Індійським холостякам запропонували віртуальних дружин

Самотні жителі Індії, які в майбутньому планують мати сім'ю, зможуть потренуватися за допомогою віртуальної дружини. Спеціально для цього був створений сайт Biwihotohaisi.com, де будь-який холостяк може підібрати собі електронну дружину на свій смак.
Як повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на Metro, на вибір холостякам пропонуються 4 різні віртуальні дівчини: товариська і весела 21-річна Міллі Чулбуллі, амбіційна 26-річна Шаліні Шехервалі, 25-річна Біджлі Тхакур, яка любить командувати і все тримати у своїх руках, а також 25-річна Ріту Гхарвалі, яка дотримується традиційних поглядів на становище жінки у сім'ї.
Після того, як відвідувач сайта обере собі віртуальну дружину до душі, він може подивитися інші налаштування. За бажанням чоловіка його новоспечена дружина залишатиме йому голосові повідомлення кілька разів на день.
Віртуальна дружина може будити свого чоловіка, кликати його снідати (а також обідати і вечеряти), пропонувати сходити в магазин або вимагати скоріше повернутися з роботи додому. Стиль повідомлення напряму залежить від характеру обраної дівчини.
За словами розробників сайта, завівши віртуальну дружину, індійський холостяк зможе не лише зрозуміти, яка жінка йому потрібна, а й підготуватися до пошуку справжньої жінки, яка стане його дружиною.