вівторок, 5 травня 2009 р.

Погода: у середу дощі та грози пройдуть на сході та заході країни

КИЇВ, 5 травня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Довгоочікувані дощі пройдуть завтра, 6 травня, у східних та західних областях. У центрі країни та півдні істотних опадів не передбачається. Таку синоптичну характеристику наступної доби дають синоптики Українського гідрометцентру, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

За прогнозом синоптиків, завтра на всій території країни переважатиме мінлива хмарність. У східній частині, а вранці та вдень і у західних областях місцями пройде невеликий короткочасний дощ, прошумлять окремі грози. На решті території буде без істотних опадів. Вітер переважно північно-західний, 5-10м/с.

Температура повітря в більшості областей становитиме вночі 6-11° тепла, вдень 17-22°. У західних областях та на півдні Криму термометри удень реєструватимуть 13-18°, у Карпатах вночі близько 0°, вдень 5-10° тепла.

У Києві та області завтра переважатиме мінлива хмарність без істотних опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря становитиме вночі 6-11° тепла, вдень 17-22°.