четвер, 18 грудня 2008 р.

Хмельницькі користувачі Інтернету найдієвішим засобом профілактики від застуди вважають секс

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ, 18 грудня. (Володимир Захар'єв - УКРІНФОРМ). Все частіше у Хмельницькому почуєш, що секс - найкраща профілактика застуди. І це не першоквітневий жарт, а офіційно зафіксований факт. Саме ним, рятуючись від хвороби, найчастіше займають місцеві користувачі Інтернету, які взяли участь у організованому сайтом www.vsim.ua актуальному з настанням холодів опитуванні, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Високоповажний переможець опитування набрав 24 відсотків від загальної кількості голосів. Друге місце посілим вітаміни - 20 відсотків. Третю сходинку - по 16 відсотків - розділили між собою народні методи - вживання чаю та цибулі з часником.
Дванадцять відсотків респондентів вважають, що краще хворобу "пересидіти вдома у теплі", вісім - змушують себе загартовуватися, а чотири відсотки бачать панацею у збільшенні вживання спиртного.
Оприлюднюючи результати опитування, його організатори не забули надрукувати поруч і статтю з порадами спеців офіційної медицини. Зокрема, згадали про щеплення.
До речі, у листопаді, незважаючи на "кусючу" вартість - 65 гривень - понад сто хмельничан вже убезпечили себе нідерландською вакциною.