четвер, 30 квітня 2009 р.

Погода: першотравень принесе в Україну короткочасні дощі

КИЇВ, 30 квітня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Мінливу хмарність, яку супроводжуватимуть на більшій частині території країни короткочасні дощі та окремі грози, прогнозують на завтра, перший день травня, синоптики Українського гідрометцентру, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу. За прогнозом синоптиків, дощі невеликої інтенсивності цього дня пройдуть також у західних та північних областях. Їх сюди, як і скрізь, принесе рвучкий північно-східний вітер, 7-12 м/с.

Температура повітря в більшості областей становитиме вночі 6-11°, наступного дня, 2 травня, відбудеться зниження нічної температури у північних, центральних та західних областях до 2-7° тепла. Вдень 1 травня термометри у південній та східній частині країни показуватимуть 15-20°, на решті території країни відбудеться зниження до 10-15 градусів.

У Києві та області місцями пройде невеликий дощ. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1 травня 6-11°, 2 травня вночі 2-7° тепла; вдень відбудеться зниження до 10-15 градусів.

Тривалість світлового дня становитиме 14 годин 41 хвилину.