вівторок, 7 квітня 2009 р.

Погода: у середу ще збережеться тепла і суха днина

КИЇВ, 7 квітня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Наступної доби в Україні ще збережеться тепла і суха погода, хоча напрямок вітру кардинально зміниться - з південно-західного на східний. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу розповіли синоптики Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, температурний фон середи на більшій частині території країни становитиме вночі 3-8° тепла, на узбережжі морів та Закарпатті - до 10° вище нуля. Вдень термометри покажуть 13-18° тепла, на Закарпатті та Прикарпатті місцями 20-23° тепла. Наступного дня, 9 квітня, попереджають синоптики, в Україні, крім південної та західної частини, відбуватиметься зниження нічної температури повітря у східних областях та на півночі Лівобережжя до 0°; денної температури - на 3-6°. У Карпатах в середу термометри реєструватимуть уночі 1-6° тепла, вдень 8-13° тепла.

На Київщині у середу спостерігатиметься мінлива хмарність без опадів. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8° тепла; вдень 8 квітня 13-18° з пониженням 9 квітня до 10-15°.