пʼятницю, 29 серпня 2008 р.

Жителі закарпатського міста Чоп допомогли сім`ї, яка втратила під час паводка трьох дітей

УЖГОРОД, 26 серпня. /Ярослав Ядловський - УКРІНФОРМ/. 11 тисяч гривень зібрали працівники Чопського міськвиконкому і Чопської митниці для потерпілих від недавнього паводка, передає кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на Чопського міського голову Галину Цар. Ці гроші передано жительці с.Прутівка, що на Івано-Франківщині, яка під час стихійного лиха втратила трьох дітей.
Прикарпатська сім'я виховувала шістьох дітей. Під час повені їх посадили у переповнений човен, який від перевантаження перекинувся. Тоді потонуло чимало людей, у т.ч. й троє діток згаданої сім'ї. Одного хлопчика вдалося врятувати, але він тепер потребує серйозного лікування.
Воістину, чужого горя не буває... Закарпатці й самі зазнали руйнівного удару стихії: чотири райони краю визнані зонами надзвичайної екологічної ситуації. Але не зачерствіли серця горян від біди: відмовляючи в чомусь собі, вони поспішають на допомогу сусідам. Вочевидь, не забули ще закарпатці, як під час катастрофічних паводків 1998 і 2001 років уся Україна допомагала їм вистояти в тяжкий час. І тепер надходить гуманітарна допомога на Закарпаття: тільки коштів уже отримано майже два мільйони гривень. От і діляться горяни з сусідами, яким стихія завдала більших збитків.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: