пʼятницю, 29 серпня 2008 р.

Розвідка території арсеналу в Лозовій на гелікоптерах МНС виявила вибухи малої потужності

ЛОЗОВА, ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, 29 серпня. /Світлана Лігостаєва - УКРІНФОРМ/. Сьогодні зранку, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу, розвідка території арсеналу на гелікоптерах МНС виявила вибухи малої потужності з різною інтенсивністю.
Про це, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу, розказав начальник ГУ МНС у Харківській області Павло Одарюк. За його словами, заплановано проведення наземної розвідки, після чого буде прийнято рішення про рекогносціювання сил для проведення подальших заходів щодо розчищення шляхів для важкої спецтехніки, а також зрошування території арсеналу за допомогою пожежних танків і пожежного потягу. Планується проведення очищення місцевості від боєприпасів.
Як сказав, у свою чергу, представник МО Ярослав Чепурний, військові сапери готуються завтра розпочати роботу з розчищення території арсеналу.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації беруть участь 1800 осіб, у тому числі, фахівці МНС, МО, МВС, а також майже триста одиниць спецтехніки: автоцистерни, два літаки і два гелікоптери МНС. Діє штаб й опергрупа МНС, загальну координацію дій проводить міністр МНС Володимир Шандра.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: