пʼятницю, 3 лютого 2012 р.

Хакери продовжують атакувати сайт Президента

Хакерські атаки на сайт Президента України продовжуються попри вжиті заходи щодо забезпечення безперебійної роботи порталу. Швидкість атак становить 70 тисяч запитів на секунду.

Про це
УКРІНФОРМу повідомили в Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації.

"Станом на 15:00 3 лютого 2012 року продовжуються атаки на офіційне Інтернет-представництво Президента України. При цьому джерела та способи атак постійно змінюються. Інтенсивність запитів, спрямованих на відмову роботи Інтернет-представництва Президента України, у порівнянні з 2 лютого, дещо знизилась і складає приблизно 70 тисяч запитів у секунду", - зазначили у відомстві.

Водночас у Держспецзв'язку запевняють, що система захисту забезпечує надійну та безперебійну роботу серверів веб-ресурсу Президента України.

Як повідомляло агентство, 2 лютого хакери продовжували здійснювати DDoS атаки на сайт Президента. Швидкість атак становила 140 тисяч запитів на секунду.

31 січня МВС України розповсюдило повідомлення про припинення діяльності популярного файлообмінника Ex.ua за порушення прав інтелектуальної власності в рамках розслідування кримінальної справи.

Після цього в соцмережах почали поширюватися заклики блокувати роботу ресурсів органів влади. При цьому прописувалися і деякі методи їх дестабілізації.

У свою чергу, адміністрація Ex.ua на своїй сторінці в Facebook звернулася з проханням до інтернет-спільноти не влаштовувати атак на сайти держустанов.


http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=1074942