понеділок, 13 лютого 2012 р.

Причину смерті Уїтні Х'юстон з'ясують за 6-8 тижнів - ЗМІ

Для винесення офіційного висновку про причину смерті співачки Уїтні Х'юстон - знадобиться 6-8 тижнів. Про це пише Los Angelas Times.

"Офіс коронера округу Лос-Анджелес повідомив, що в неділю було проведено розтин тіла співачки, але висновок про її смерть відкладено до отримання результатів токсикологічної експертизи, які будуть за 6-8 тижнів", - зазначає видання.

За інформацією джерел, близьких до розслідування, однією з кількох причин смерті, які розглядають слідчі, є утоплення. Водночас у них залишається багато нез'ясованих питань, зокрема стосовно того, що Х'юстон робила за кілька годин до смерті. Вони також опитують друзів і членів родини співачки, щоб зібрати повну інформацію про її можливі захворювання.

Los Angelas Times нагадує, що розслідування причин смерті інших відомих особистостей могли тривати протягом кількох місяців і включали докладні токсикологічні тести. Так, майже три місяці знадобилося для винесення офіційного висновку щодо причини смерті Майкла Джексона в 2009 році - "гостра інтоксикація пропофолом". Тоді ретельно вивчалися медична історія поп-зірки, препарати, які він приймав, опитувалися його лікарі.

Як повідомлялося, 48-річну Уїтні Хьюстон знайшли непритомною минулої суботи в номері готелю Beverly Hilton у Лос-Анджелесі. Медикам не вдалося врятувати життя співачці.
Наталія Костіна, ВАШИНГТОН. 13 лютого 2012 року.
http://newsar.ukrinform.com/ukr/news/prichinu_smerti_uiitni_hyuston_zyasuyut_za_6_8_tigniv___zmi