вівторок, 1 березня 2011 р.

1 березня розпочинається продаж квитків на матчі футбольного Євро-2012

Підготовка до фінального турніру чемпіонату Європи з футболу, який прийматимуть Україна та Польща влітку 2012 року, долає чергову віху.
У столицях країн-організаторів Євро-2012 Києві та Варшаві у вівторок, 1 березня, відбудеться запуск продажу квитків, які можна замовити лише на офіційному сайті Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) - uefa.com до 31 березня, повідомили кореспондентові УКРІНФОРМу в прес-службі Місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна".
На офіційній церемонії початку продажу квитків на матчі футбольного чемпіонату у Варшаві, яка відбудеться в Науковому центрі ім. Коперника, побуває президент УЄФА Мішель Платіні. Урочистий захід також відвідають президент Польського футбольного союзу Гжегож Лято, посли турніру Збігнєв Бонек і Анджей Шармах, інші видатні особи.
За 820 кілометрів від Варшави - на офіційній церемонії початку продажу квитків о 17.00 у приміщенні Українського дому в Києві - гостей вітатимуть посол турніру Олег Блохін та директор Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський. Від Європейського футбольного союзу в столиці України будуть присутні представник президента УЄФА з питань Євро-2012 Франтішек Лаурінець та операційний директор УЄФА Events SA Мартін Каллен. Захід пройде за участю віце-прем'єр-міністра Бориса Колеснікова, голови Нацагентства Володимира Ковалевського та керівників приймаючих міст Києва, Харкова, Львова і Донецька.
У березні вболівальники зможуть подати заявки на квитки, хоча вже відомі двоє щасливчиків, які стали володарями перепусток на матчі турніру, який пройде з 8 червня по 1 липня 2012 року. На обох церемоніях по чотири квитки на перші поєдинки збірних Польщі та України будуть вручені двом переможцям проведеної напередодні лотереї. Як повідомляв Укрінформ-спорт, в Україні перемогла вболівальниця В.М. з Білої Церкви.
Крім того, під час заходів в обох країнах буде визначено ще по щасливчику, які отримають по чотири квитки на ігри збірних України та Польщі. Ціни на квитки починаються з 30 євро (300 гривень).
Валерій Іваськів
http://sport.ukrinform.ua/news/p41002/