суботу, 12 березня 2011 р.

На сайті УЄФА зареєстровано понад 2 млн замовлень на квитки на матчі Євро-2012

З 1 березня на сайті УЄФА зареєстровано вже понад 2 млн замовлень на квитки на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це Укрінформ-спорт поінформував Союз європейських футбольних асоціацій.

Повідомляється, що на сьогодні близько 700 тис. осіб з 178 країн зареєструвалися на сайті УЄФА (uefa.com) і замовили різні типи білетів. Це означає, що зацікавлення вже перевищило кількість білетів на 28 з 31 матчу чемпіонату.

Наголошується, що найбільше зацікавлення квитками демонструють
українці і поляки, замовлення яких становлять разом близько 90% від загальної кількості.

Велике бажання відвідати матчі
Євро-2012 демонструють також німці (3,3%) і росіяни (1,9%). Найпопулярнішими серед вболівальників є квитки на стадіони у Києві і Варшаві.

Значним попитом серед вболівальників користується пакет "Прямуй за своєю командою". Зокрема, на нього вже перевищено ліміт серед вболівальників збірних України, Польщі, Німеччини, Нідерландів, Росії й Іспанії.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, реєстрація на сайті УЄФА триває з 1 лютого, а замовляти квитки можна з 1 по 31 березня цього року. У квітні буде проведено лотерею серед зареєстрованих вболівальників і тоді ж її переможці повинні будуть заплатити за квитки.