середу, 9 березня 2011 р.

Кияни - в першій десятці любителів флірту в Інтернеті

За даними соціальної мережі Badoo, Афіни очолили список міст, у яких проживають найкокетливіші Інтернет-користувачі, які люблять пофліртувати. Таких висновків дійшли представники соцмережі, проаналізувавши контакти користувачів і цілі, які вони ставлять перед собою, знайомлячись з кимось у Мережі.
Виявилося, що в середньому за місяць жителі Афін заводять 25,7 знайомств на сайті Badoo з метою пофліртувати зі співрозмовником. Рівень віртуального флірту в Афінах виявився в 2 рази вищим, ніж у Ріо-де-Жанейро (12,4 знайомств з метою флірту на місяць), Варшаві (12,1) і Празі (12,6), повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на Reuters.
На другому місці списку, названого "Всесвітня ліга флірту", опинилася Москва. Як часто москвичі заводять знайомства з метою флірту, агентство не вказує. У першій десятці міст, з найкокетливішими Інтернет-користувачами, також опинилися Туніс, Ель-Кувейт, Бейрут, Київ, Баку, Турин, Рим і Барі.
Париж, який традиційно вважають найромантичнішим містом світу, в рейтингу міст з найвищими показниками онлайн-флірту, опинився на 38-у місці. Всього були проаналізовані дані про активність 108 мільйонів користувачів Badoo у 180 країнах світу.