вівторок, 1 березня 2011 р.

Сайт УЄФА перевантажений, квитки на Євро-2012 поки що неможливо вибрати

Серед зареєстрованих на сайті УЄФА вболівальників 1 березня розпочинається процедура вибору квитків на матчі Євро-2012. Однак в даний момент це зробити неможливо через технічні проблеми, ймовірно, перевантаження сервера запитами.
Цю інформацію підтвердив речник Місцевого оргкомітету з підготовки Польщі до Євро-2012 Юліуш Глуський. "Ми знаємо, що виникла проблема. Це не наша провина, оскільки сервери розташовані в Швейцарії. Вони просто перевантажені запитами. Це можна зрозуміти, оскільки замовлення квитків викликає значне зацікавлення", - сказав в коментарі tvn24 Ю.Глуський. За його інформацією, на сайті УЄФА зареєструвалося вже кількасот тисяч людей, передає Укрінформ-спорт.
Квитки на матчі Євро-2012 можна вибрати на сайті УЄФА з 1 по 31 березня. Водночас цьому процесу передує реєстрація бажаючих, яка триває вже з 1 лютого цього року. Остаточний розподіл квитків на матчі чемпіонату відбудеться у квітні.
У Києві та Варшаві сьогодні відбудеться вручення квитків переможцям лотереї, оголошеної Союзом європейських футбольних асоціацій. У Києві мешканцеві Білої Церкви чотири квитки вручать операційний директор УЄФА Мартін Каллен і директор Місцевого оргкомітету з підготовки України до Євро-2012 Маркіян Лубківський. Натомість у Варшаві жителю містечка Тарчин вручать квитки президент УЄФА Мішель Платіні і керівник спілки "Євро-2012 Польща" Адам Олькович.
Юрій Банахевич
http://sport.ukrinform.ua/news/1/p41065/