пʼятницю, 20 серпня 2010 р.

Рейтинг найдорожчих футбольних тренерів у світі

У телепередачах різноманітних спортивних каналів і новин, у багатьох виданнях про футбол, постійно можна побачити рейтинги найпопулярніших футбольних команд, дорогих гравців, результативних гравців і т.д. Але всі чомусь постійно забувають про людей, які безпосередньо створюють ці рейтинги - тренера збірних. Укрінформ-спорт вирішив опублікувати рейтинг найбільш оплачуваних тренерів збірних, і почати з команд-учасників ЧС ПАР.

Останню позицію в нашому рейтингу має Карлос Альберто Паррейра - тренер команди ПАР, який має щорічний дохід у розмірі 1,2 мільйона євро, тобто, приблизно 100 000 євро / місяць. Трохи вище зміг піднятися іспанський наставник, який отримує вже 1,5 мільйона євро на рік. А ось тренер збірної Нігерії Ларс Лагербек вже збільшив відрив, отримавши оцінку своєї роботи в 2 мільйони євро на рік.
І, звичайно ж, трійка фіналістів нашого рейтингу, яку завершує тренер німецької збірної Йоахім Лев, з результатом в 2,5 мільйона євро на рік. На другому місці тренер збірної Італії Марчелло Ліппі, йому вдається отримувати за свою нелегку роботу майже 3 мільйони євро.
Лідером сьогоднішнього рейтингу найдорожчих футбольних тренерів є Фабіо Капелло, який тренує Англійську збірну з футболу, за що і отримує платню розміром в цілих 9 мільйонів євро на рік, це 750 000 тисяч на місяць! 
 
Укрінформ-спорт
http://sport.ukrinform.ua/news/p29004/