четвер, 26 серпня 2010 р.

Столичне Автошоу-2010 готується до старту

Столичне Автошоу 2010 - сьоме щорічне автомобільне свято - пройде 10-12 вересня у Києві, в автоцентрі на Столичному шосе. Українська Автомобільна Корпорація, яка є організатором Столичного Автошоу, прагне створити справжню атмосферу свята й запросити на свій захід якомога більше учасників та відвідувачів. Про це Укрінформ-спорт повідомили в оргкомітеті автошоу.
Рекламним символом автошоу є Вогонь, який запалює серця мільйонів автолюбителів. Найяскравіші автопрем'єри, найгарячіші ціни, багата шоу-програма, захоплюючі тест-драйви - все це для палких сердець! На автошоу пройде заключний етап акції "Не пробібікай свій талант!", у якому братимуть участь талановиті артисти та творчі колективи віком до 35 років.
Напередодні вулицями міста пройде урочистий факельний автомарафон за участю відомих автоспортсменів та зірок українського шоубізу, які запалять вогонь Столичного Автошоу та розпочнуть довгоочікуване свято дивовижної гри світла, музики, рухів, неймовірних костюмів та вогняних фігур.
На заході будуть представлені такі відомі бренди, як Mercedes-benz, Renault, Opel, Chevrolet, Chery, Kia, Nissan, Toyota, Lada і, звичайно ж, ЗАЗ. Крім того, можна буде придбати й комерційну техніку таких брендів, як Mercedes-benz, TATA, JAC, I-VAN, Mitsubishi Fuso. Акредитація учасників триває.
За словами керівника оргкомітету столичного автошоу Ірини Міхальової, "цього року ми очікуємо рекордну кількість відвідувачів та проданих під час заходу автомобілів. Пропозиції компаній, що представлені на святі, безумовно, будуть привабливими для автолюбителів. Для гостей заходу готується нова цікава програма. Буде представлено близько 20 новинок автомобілів та спеціально підготовлені пропозиції від партнерів та спонсорів свята. Це буде, дійсно, кращим часом та місцем, щоб придбати авто".
Довідка. Столичне автошоу 2010 - сьоме щорічне автомобільне свято, що пропонує спеціальні умови покупки автомобілів. На Столичному Автошоу будуть представлені як автомобільні бренди, так і банківські й страхові компанії. Торішнє Столичне Автошоу відвідало близько півмільйона автолюбителів, і було продано понад 500 автомобілів за три дні заходу. Організатор Столичного Автошоу - Українська Автомобільна Корпорація.

Укрінформ-спорт
http://sport.ukrinform.ua/news/p29274/