пʼятниця, 20 серпня 2010 р.

Восьминіг Пауль став англійським послом

Восьминіг Пауль, який вірно передбачив результати восьми матчів чемпіонату світу з футболу в ПАР, допоможе Англії в боротьбі за право провести першість планети 2018 року. Як повідомляє Укрінформ-спорт, Пауль був призначений послом заявки Асоціації футболу Англії (FA). Які обов'язки виконуватиме восьминіг, не уточнюється.
Колишній футболіст збірної Англії Джон Барнс, який також є послом англійської заявки, заявив, що Пауль безумовно став однією з найвідоміших постатей в сучасному футболі.
Восьминіг-оракул народився в Англії, але незабаром переїхав в океанаріум німецького міста Оберхаузен. Під час чемпіонату світу в ПАР він передбачив результати усіх семи матчів збірної Німеччини, а також результат фіналу Голландія - Іспанія.
2 грудня 2010 ФІФА назве країни, які прийматимуть чемпіонати світу 2018 і 2022 років. На проведення цих турнірів претендують Росія, Велика Британія, США, Австралія, Катар, Японія, Південна Корея, а також Іспанія з Португалією (спільно) та Нідерланди з Бельгією (спільно).
16-19 серпня інспекційна комісія ФІФА відвідала Росію. Раніше члени комісії побували в Японії, Південній Кореї, Австралії, Бельгії та Нідерландах, а тепер відправляться до Англії.
 Укрінформ-спорт
http://sport.ukrinform.ua/news/p28996/