середу, 7 липня 2010 р.

Погода: у четвер дощі не припинятимуться

Наступна доба принципово нічим не відрізнятиметься від попередніх днів липня - так само на більшій частині території країни йтимуть дощі, гримітимуть грози, в окремих районах випадатиме град, вітри посилюватимуться до шквалів. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили синоптики Українського гідрометцентру.
Згідно з їхнім прогнозом, у четвер в Україні пройдуть короткочасні грозові дощі, в окремих районах випадатиме град і посиляться шквали до 15-20 м/с. Без опадів цього дня буде лише у східній частині країни. Вітер північно-західний, західний, 3-10 м/с.
Температура повітря в західних областях уночі становитиме 11-16°, вдень 21-26° тепла. На решті території термометри покажуть уночі 14-19°, на півдні та у Приазов'ї до 21°, вдень 23-28°, у східних областях, Криму та Приазов'ї близько 30°.
У четвер у Києві та області переважатиме мінлива хмарність. Уночі місцями пройде невеликий дощ, удень проллються короткочасні дощі, прошумлять грози. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 14-19°, вдень 23-28°.