понеділок, 19 грудня 2011 р.

УКРІНФОРМ організовує участь іноземних журналістів у саміті Україна-ЄС

Українське Національне інформаційне агентство УКРІНФОРМ організовує перебування в Україні іноземних журналістів, які прибули до Києва для висвітлення саміту Україна-ЄС. До складу групи входять журналісти провідних світових ЗМІ: Ендрю Ретманн (інформаційний портал "EuObserver", Брюссель); Мартін Бенкс (журнал Європейського парламенту "The Parliament", Брюссель); Нілс Креймер (газета "Financial Times Deutschland", Берлін); Ютта Сомербауер (газета "Die Presse", Відень); Андре Ейчхофер (газета "DieWelt", Берлін).

У неділю журналісти зустрілися із заступником міністра закордонних справ - головою делегації України на переговорах з ЄС про Угоду про асоціацію Павлом Клімкіним та директором Департаменту ЄС МЗС України Всеволодом Ченцовим.

Крім того, за час перебування в Києві представники зарубіжних мас-медіа матимуть нагоду поспілкуватися з експертами, представниками громадськості та бізнес-спільноти, політиками, представниками органів державної влади.

У вівторок, 20 грудня, іноземні журналісти відвідають стадіон НСК "Олімпійський", зустрінуться з директором Чемпіонату УЄФА ЄВРО 2012 в Україні, головою місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна" Маркіяном Лубківським.


http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=1064651