пʼятницю, 13 травня 2011 р.

Microsoft обіцяє нічого не міняти в Skype

У корпорації Microsoft повідомляють, що після завершення поглинання Skype мають намір зберегти наявну зараз у компанії команду менеджерів, а також усі представництва компанії в Європі і США.
Більше того, корпорація планує продовжити розвиток раніше анонсованої програми зі значного розширення штату співробітників Skype у Кремнієвій долині.
Представники фонду Silver Lake Partners, які продають Skype, розповідають, що компанією як і раніше управлятимуть з кількох офісів, зокрема з Каліфорнії і Люксембурга. У Microsoft зазначають, що їх як покупця влаштовує фактичний тренд розвитку Skype.
Після закриття угоди, у структурі Microsoft буде створено підрозділ Microsoft Skype Division, який очолить нинішній генеральний директор Skype Тоні Бейтс. Сам Бейтс розповідає, що компанія збереже основне представництво в Люксембурзі через податкові пільги, а також збереже команди розробників у Стокгольмі. Крім того, Skype обіцяє зберегти представництва в Лондоні, в Менло-Парк (Каліфорнія, США).
Згідно з новою структурою, підрозділ Microsoft Skype Division, який очолює Бейтс, напряму підкорятиметься генеральному директорові Microsoft Стіву Балмеру.
За словами Балмера, після придбання Skype корпорація Microsoft забезпечить підтримку клієнтського програмного забезпечення Skype не лише для власних платформ.
Microsoft також має намір інтегрувати сервіс Skype у свої продукти - Lync (універсальний програмний продукт для електронної пошти, моментальних повідомлень, аудіо- відеозв'язку), Outlook, Xbox Live, а також Microsoft TV і операційну систему для мобільних пристроїв Windows Phone 7, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на cybersecurity.ru
http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=1012343