четвер, 24 квітня 2008 р.

Порушник українсько-російського кордону, якого смертельно поранили, загрожував життю прикордонника

ХАРКІВ, 24 квітня. /Віта Дубовик - УКРІНФОРМ/. Порушник українсько-російського кордону, якого вчора смертельно поранили, створив загрозу життю прикордонника. Про це йдеться в офіційному повідомленні прес-служби Харківського прикордонного загону, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
За словами прес-секретаря загону Димитрія Горкольцева, учора ввечері українські прикордонники отримали інформацію від російських колег про застосування зброї проти автомобіля "УАЗ" без номерних знаків, що незаконно перетнув кордон.
За інформацією російської сторони, водій не зреагував на команду зупинитись і спрямував авто прямо на прикордонників. Після застосування зброї машина втратила контроль керування, повернулася на територію України та зупинилася за 10 метрів від лінії державного рубежу. Оперативно-пошукова група Харківського прикордонзагону, прибувши на місце події, виявила автомобіль та тіло людини поруч з ним. Медичні працівники, що прибули разом з опергрупою констатували смерть водія від вогнепального поранення.
На місці події працювала також оперативно-слідча група МВС та прокуратури Харківського району. З'ясувалося, що потерпілий був громадянином Російської Федерації, 1982 року народження і мешкав у селі Журавлівка Бєлгородського району. В його автомобілі знаходився вантаж - вироби з металу.
По даному факту було підписано протокол, що підтверджує застосування зброї співробітниками прикордонної служби РФ проти автомомбіля "УАЗ" на російській території.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: