понеділок, 4 липня 2011 р.

Віталій Кличко хоче нокаутувати Девіда Хея


Після того, як Володимир Кличко минулої неділі переміг Девіда Хея за кількістю очок, зустрітися з британцем у ринзі виявив бажання і брат Віталій. Про це заявив менеджер братів Кличків Бернд Бенте.
"Віталій сказав, що хотів би нокаутувати Хея, адже Володимирові це не вдалося, - зазначив Бенте. - Бій може бути проведений наприкінці цього чи на початку наступного року".
Натомість, за його словами, поєдинок-реванш між Володимиром і Хеєм не планується, повідомляє німецьке інформагентство DPA.
Бернд Бенте додав, що Кличко-молодший цьогоріч ще вийде в ринг. Серед можливих суперників українця - Тайсон Фьюрі та Дерек Чісора.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версіями Міжнародної боксерської федерації (IBF), Всесвітньої боксерської організації (WBO), Міжнародної боксерської організації (IBO) українець Володимир Кличко 3 липня переміг в об'єднавчому поєдинку в Гамбурзі чемпіона Всесвітньої боксерської асоціації (WBА) британця Девіда Хея. За підсумками дванадцяти раундів Володимир Кличко виграв бій одноголосним рішенням суддів з рахунком 118:108, 117:109, 116:110. Таким чином, тепер усі титули у професіональному боксі у надважкій вазі належать братам Кличкам. Старший брат Володимира Віталій володіє поясом чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC).
Ганна Снігур-Грабовська, БЕРЛІН. 4 липня 2011 року.http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=1025877