понеділок, 4 липня 2011 р.

Бій Володимир Кличко - Девід Хей дивився кожний п'ятий українець

У суботу пряма трансляція з Гамбурга, де Володимир Кличко проводив боксерський поєдинок з британцем Девідом Хеєм, зібрала біля екранів рекордну кількість телеглядачів.

Українці до глибокої ночі затамувавши подих дивилися всі 12 раундів бою українського чемпіона з британським базікалом. На кону були не тільки 4 чемпіонські пояси, а й честь Володимира - він просто зобов'язаний був поставити на місце зухвалого англійця. Все це вкрай ефективно підігріло інтерес до бою.

Як повідомляє офіційний сайт телеканалу "Інтер", протягом всієї трансляції кількість тих, хто дивилися поєдинок в Україні постійно зростала. Найбільший інтерес у глядачів викликав кінець бою. Рейтинг останніх хвилин поєдинку становив близько 20% - п'ята частина мільйонної української аудиторії.

У Німеччині, де проходив поєдинок, було також встановлено новий рекорд перегляду боїв братів Кличків. За даними телеканалу RTL, за поєдинком Володимира Кличка і Девіда Хея стежили 16,28 млн телеглядачів.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, IBO й IBF українець Володимир Кличко завоював четвертий чемпіонський пояс WBA, перемігши по очках одноголосним рішенням суддів британця Девіда Хея. Поєдинок відбувся в Гамбургу на стадіоні Imtech Arena в присутності 55 тисяч глядачів. Таким чином, брати Клички зібрали всі чемпіонські пояси у суперважкій вазі.