четвер, 29 вересня 2011 р.

Андрію Шевченку - 35 років

У четвер, 29 вересня, виповнилося 35 років видатному нападаючому київського "Динамо" і збірної України Андрію Шевченку. Одним із перших іменинника привітав його рідний футбольний клуб.

"Спресовані в тридцять п'ять митей, твої роки вмістили в себе неймовірно багато яскравих подій. Та ще з таким діапазоном: від випускника динамівської футбольної школи до капітана національної збірної України і володаря "Золотого м'яча" кращому футболістові континенту!" - говориться у привітанні, яке підписали президент клубу Ігор Суркіс, головний тренер Юрій Сьомін і капітан команди Олександр Шовковський.

Вони зазначили, що ім'я А.Шевченка у світовому футболі викликає пошану колег і суперників і захоплення уболівальників. "У різних куточках земної кулі Україну знають багато в чому завдяки твоїм подвигам на футбольних полях планети. Батьківщина високо і гідно оцінила це, присвоївши тобі звання Героя України, - підкреслюється в динамівському привітанні . - Твої блискучі виступи у складі "Динамо", "Мілана" і "Челсі" вписані великими літерами в літопис цих клубів. При цьому, не дивлячись на світову популярність і авторитет, ти зумів зберегти найкращі людські якості - порядність і відвертість, інтелігентність і благородство, душевне тепло до життя і до людей".

Одноклубники побажали Андрію Шевченку міцного здоров'я, чудового настрою, довгих років щасливого і змістовного життя.

У день свого народження Андрій Шевченко готується вийти на поле у виїзному матчі "Динамо" в груповому турнірі Ліги Європи УЄФА проти ізраїльського "Маккабі" з Тель-Авіва.


http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=1045277