четвер, 6 листопада 2008 р.

"Фанівське" побоїще у Львові зірвано

ЛЬВІВ, 8 листопада. (УКРІНФОРМ). Не довелося 60 вболівальникам київського "Арсеналу" бути присутніми на матчі з львівськими "Карпатами", який розпочався о 15-й годині на стадіоні "Україна" в обласному центрі.
Як повідомили кореспондентові УКРІНФОРМу у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України у Львівській області, їх було затримано близько восьмої години ранку при в'їзді у місто. Під час огляду салону автобуса, що прямував із столиці, правоохоронці виявили газові балончики, боксерські капи і рукавиці, пристрої для відстрілу газовими капсулами, кастети, спортивні бинти і 100 пар робочих жорстких рукавиць.
Для з'ясування всіх обставин фанатів доправили у міське управління внутрішніх справ. Серед затриманих - 21 громадянин Росії (переважна більшість з них є мешканцями Москви), решта - громадяни України (жителі Києва, Волинської та Чернівецької областей).
Правоохоронці так і не змогли погодитись із версією географічно "різношерстого" угрупування «вболівальників "Арсеналу"», що такий щедрий арсенал озброєння вони припасли виключно для власної безпеки.